top of page
Search
  • Writer's pictureMónika Bősz

MIÉRT HASZNOS A KÜLSŐ SZAKÉRTŐ BEVONÁSA SZERVEZETE TÁMOGATÁSÁBA?

Updated: May 12, 2021

13+1 ÉRV AMELLETT, HOGY MIÉRT HASZNÁLJON KÜLSŐS SZAKÉRTŐI/TANÁCSADÓI CÉGET SZERVEZETE PROBLÉMÁINAK FELTÁRÁSÁRA, MEGOLDÁSÁRA:


1. Következetesek vagyunk projektjeinkben.

2. Nem halogatunk és nem engedünk halogatni.

3. Nincsenek kifogásaink, nem tagadunk.

4. Nem pánikolunk.

5. Biztonságban érezzük magunkat.

6. Friss gondolkodásmódot, objektivitás viszünk Megbízóink életébe.

7. A változásokat változásmenedzsment szakértőként kezeljük.

8. Segítségünkkel határozott, gyors és felelősségteljes döntések hozhatók.

9. A kényszer nem sürget bennünket.

10. Biztosan kommunikálunk folyamatosan.

11. Nagyobb tapasztalattal rendelkezünk, több hasonló szituációban vettünk részt. Ennek eredményeképpen analitikus képességünk fejlettebb, jellemzően a megfelelő kérdéseket tesszük fel a megfelelő embereknek.

12. A kulcsfontosságú emberekkel való kapcsolat előzménymentes, tiszta lappal indulunk.

13. Külső tanácsadó bevonása nyitottságra utal a céggel kapcsolatban állók szemében (tulajdonosok, szállítók, alkalmazottak, ügyfelek stb.), pozitív megítélést jelent mindenképp.

+1 Bevonásunkkal elindított változások tudatos, megfontolt döntések, amelyek végül a profitabilitás növekedését eredményezik, mely minden cég számára fontos, ha nem a legfontosabb kérdés.


Komplex megoldást kínáló Szakértői/Tanácsadói Közösségünk lehet az Ön vállalkozásában az az extra költségtényező, amelyet egy vállalkozó sem szeret kifizetni, hiszen a költség a kifizetést követően térül meg és a megbízás bizalmon alapul.

Mi ezt pontosan tudjuk, így számunkra a szakmai színvonal mellett ugyanannyira fontos az egyszerű, lényegre törő, az Ön számára is kivitelezhető megoldás javaslat, mellyel Ön elkerülhet egy kibontakozóban lévő krízist.


Amennyiben úgy érzi, hasznos lenne, ha ezen a folyamaton egy szakértő kísérné végig, vagy elakadt valamely szakaszban, keressen minket bizalommal!


One Step Ahead Szakértői/Tanácsadói Közösség

https://www.onestepahead.hu/72 views0 comments

Comments


bottom of page